Eenvoudig – Verantwoordelijk - Betrouwbaar

‘Eenvoudig’, ‘verantwoordelijk’, ‘betrouwbaar’ – dat zijn de waarden waarop onze bedrijfscultuur gebaseerd is. We maken de dingen niet onnodig complex: eenvoudige structuren, efficiënte processen en een uitgebalanceerd aanbod van betrouwbare kwaliteit. Het zijn deze waarden die ook onze medewerkers motiveren.

Als internationale onderneming zijn we ons ervan bewust dat onze dagelijkse beslissingen invloed hebben op milieu en maatschappij.

Waardering van onze medewerkers is een van de vijf pijlers in ons Corporate Responsibility beleid. We hechten belang aan het welzijn van onze medewerkers en zorgen voor gelijke kansen en ruimte voor doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Onze bedrijfsgebouwen rusten we uit met milieuvriendelijke technieken en als bewuste retailer nemen we ook verantwoordelijkheid op in de omgang met onze leveranciers en producenten.

We leggen onze leveranciers strenge eisen op inzake verduurzaming van ons assortiment (bv. vis, cacao, koffie, hout/papier/karton, dierenwelzijn).

Daarnaast leveren we ook extra inspanningen voor veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden in de productievestigingen en faire voorwaarden voor boeren in het zuiden.