Meeschrijven aan ons succesverhaal als Young Potential in een MANAGEMENTROL

Net je universitair of hogeschooldiploma op zak? Op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid? Lijkt een managementfunctie je wel wat en kan je mensen inspireren en motiveren?

Als Young Potential bij ALDI krijg je de kans om te groeien in een echte managementrol. Je stapt bij ons in een uitgebreid opleidingstraject waarin je gevormd wordt tot District Manager.

Als District Manager bij ALDI leid je jouw verkoopdistrict, bestaande uit een 7-tal winkels, en dat in al zijn facetten: van personeelsplanning, tot optimalisatie van de omzet, tot de voorbereiding van de opening van een nieuwe winkel, en zoveel meer. Als District Manager ben je niet alleen een commercieel talent, je weet ook dag na dag je medewerkers te motiveren en de klanten tevreden te stellen.

Vooraleer je als District Manager aan de slag gaat, krijg je een uitgebreide opleiding waarin je de kneepjes van het vak leert. Van de dagelijkse werking van onze winkels, tot het reilen en zeilen van onze distributiecentrales, we leren je elk aspect van onze organisatie kennen. Tijdens je opleiding krijg je de kans om zelf een aantal maanden een winkel te leiden. Vervolgens loop je een aantal weken mee met een collega District Manager.

Na deze intensieve opleiding ben je helemaal klaar voor je nieuwe uitdaging: de verantwoordelijkheid over een 7-tal winkels.

“Ik ben bij ALDI gestart als District Manager in 2011, toen was ik net afgestudeerd. Ik heb een heel intensieve opleiding gekregen en na 8 maand was ik klaar om mijn eigen district te leiden. De job is heel uitdagend, enorm gevarieerd en je krijgt veel verantwoordelijkheid.” David, District Manager

Herken je jezelf in onderstaande kernwoorden? Dan heb jij het in je om een succesvolle District Manager bij ALDI te worden!

  • people manager
  • ondernemend
  • organisatorisch sterk
  • verantwoordelijk
  • enthousiast

Leiding geven en anderen motiveren zit je in het bloed? Ontdek hoe jij het succesverhaal van ALDI nog sterker kan maken!